Corporate Consultant

Zakelijke zelfreflectie

Net zoals we de APK keuring bij auto’s kennen, is het ook wenselijk om eens in de zoveel tijd aan persoonlijk onderhoud te denken. Er komen dagelijks veel prikkels op ons af, die wij allemaal absorberen en daar ‘iets mee moeten’. Juist door al deze prikkels zijn we geneigd altijd mee te gaan in de drukte, waardoor kleine zorgen soms niet de aandacht en tijd krijgen. Echter, als kleine zorgen niet besproken worden kan een burn-out dichterbij zijn dan je denkt. Hoe eerder je deze zorgen bespreekbaar maakt, hoe minder kans er is op langdurige problematiek. En dit bespreekbaar maken is wat ik bied als onafhankelijk coach. Een gesprek waarin we in vertrouwen alles kunnen delen, gewoon omdat het kan en niet omdat het moet. Deze momenten van zelfreflectie zorgen weer voor vooruitgang, in plaats van stilstand wanneer iemand zich niet helemaal prettig voelt.

Werknemers zijn het hart van een onderneming, hoe beter en gezonder het hart des te fitter en krachtiger de onderneming. Wanneer een werknemer goed in zijn vel zit heeft dit een positieve uitwerking op de resultaten, creativiteit en betrokkenheid.

Nieuwsgierig hoe ik deze “APK” sessies inricht?
Neem contact met mij op en we bespreken samen het plan van aanpak voor jouw bedrijf!

“We grow fearless
by walking into our fears”
Robin Sharma

Over Corporate Consultant

Van jongs af aan heb ik een voortdurende nieuwsgierigheid en verlangen gehad naar persoonlijke groei en ontwikkeling.
Wat maakt mij tot de persoon wie ik nu ben? Wat zijn mijn drijfveren, mijn angsten, mijn verlangens. Hoe zit het met nurture & nature? Wat betekent geluk en vrijheid voor mij?
Hoe kan ik als individu de wereld een beetje mooier maken?
Al deze vragen heb ik deels kunnen beantwoorden door levenservaring, werkervaring, studie, hard vallen en opstaan.
Door openheid, kwetsbaarheid, humor en kracht te tonen. Maar ook door alleen te zijn en ( proberen) te accepteren waar ik nu ben.

Waar ik blij van word? Mensen verbinden. In welke vorm dan ook. Met zichzelf en met hun omgeving. Tenslotte begint de eerste stap toch bij jezelf?

Ik hoop je te ontmoeten, daar waar je ook bent.